Волинські енергетики модернізували систему електропостачання Луцького військового госпіталю
Волинь

Волинські енергетики модернізували систему електропостачання Луцького військового госпіталю

28 лютого 2015, 22:49
0
1
Сподобалось?
1

До керівництва ПАТ «Волиньобленерго» звернулося керівництво луцького військового шпиталю. Прохання було більш, ніж нагальне - система електроживлення медичного закладу виявилась настільки застарілою, що не завжди витримувала елементарних перепадів напруги. Насамперед, госпіталь потребував заміни дизельного генератора для безперебійного електропостачання, адже старий давно зносився і видавав замість 220 В всього 170 В, а то й взагалі припиняв роботу. Для медустанови, де проводяться складні операції, це недопустимо.

На ПАТ «Волиньобленерго» прийняли рішення в максимальні короткі строки допомогти усіма необхідними матеріалами лікувальному закладу, який ставить на ноги військових. Відразу було придбано всі потрібні для цього позиції і передано військовому шпиталю: мініелектростанцію «Firman» необхідної потужності, 200 м кабелю, 150 м проводу, шафові автоматичні вимикачі, модульні автоматичні вимикачі, рейки, шини, тощо.

Але ж крім операційно та реанімаційної, якісного електроживлення потребувала і вся лікувальна установа. Тому силами ПАТ «Волиньобленерго» було придбано контактори, які надійно контролюватимуть автоматичне постачання від двох трансформаторних підстанцій. Тож щит, який був у шпиталі, обладнали сучасним контакторами, які в разі потреби переводитимуть живлення з одного джерела на друге.

Разом із тим, військовому госпіталю було надано потрібні матеріали для проведення модернізації внутрішньої мережі електроживлення. А це і нова якісна проводка, і вимикачі, і розетки, і роз’єднувачі.

Усього для цієї благородної мети було затрачено близько 52 тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися