Російські військові вели зйомку кордону Литви з території Білорусі
Світ

Російські військові вели зйомку кордону Литви з території Білорусі

2 квітня 2015, 17:12
0
0
Сподобалось?
0

Військовослужбовці РФ вели зйомку місцевості недалеко від КПП «Кам'яний Лог».Про це сайту charter97.org повідомив один з читачів, який розмовляв з ними. Він також переслав до редакції фото автомобіля з обладнанням, з якого велася зйомка.

«Сьогодні в 11:15 проїжджаючи повз автозаправку «Лукоїл», що за 12 кілометрів від КПП «Кам'яний Лог» на кордоні Білорусі та Литви, звернув увагу на двох людей на російській військовій машині і в формі, які встановлювали обладнання і вели зйомку. Я під'їхав запитати, що вони тут роблять. Вони відповіли, що у них є всі дозволи і що вони представники спецслужб», - пише він.

Нагадаємо, кілька днів тому Департамент державної безпеки Литви представив звіт про виконану у 2014 році роботу. У числі інших розділів, які в основному присвячені Росії, і її політиці, що представляє небезпеку для Литви в різних сферах, є і розділ присвячений Білорусі «Загрози з боку білоруських служб розвідки і безпеки». У ньому наголошується, що проти інтересів Литви в 2014 році в країні активно діяли білоруські служби розвідки і держбезпеки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися