Комплексна підтримка спини і суглобів навесні*
Актуально

Комплексна підтримка спини і суглобів навесні*

4 травня 2020, 11:56
0
0
Сподобалось?
0

Загальновідомий факт, що ранньою весною саме люди старшого віку починають завзято працювати на городах, дачах, садах з надією на винагороду за свою працю у вигляді гарного врожаю.

Прибирання зимового сміття, підготовка ґрунту до весняної сівби, самі посівні роботи і т.д. - все це тягне за собою безперервне фізичне навантаження на весь організм. Затерпла спина, болі в суглобах і м'язах, тяжкість в кінцівках, ранкова скутість і хрускіт при русі в суглобах - всі ці симптоми можуть вказувати на наявність запальних захворювань опорно-рухового апарату.
Як допомогти суглобам в цей період?
Правила прості: не переохолоджуватися, уникати тривалих статичних навантажень, обов'язковий повноцінний відпочинок, дотримуватися дієти з використання продуктів з вмістом желатину, багатих кальцієм (молочнокисла дієта) і вітамінами групи В і С.
Для симптоматичного усунення болю застосовують нестероїдні протизапальні препарати, а для профілактики і в комплексному лікуванні фахівці призначають хондропротектори, дія яких спрямована на поліпшення структури і зміцнення хрящової тканини.

АРТРИТОЗАМІН
натуральний хондропротектор

Завдяки оптимальному вмісту глюкозаміну і хондроїтину хрящова тканина активно відновлюється і утворюється міжхрящева змазка. В результаті зменшується біль і відновлюється рухливість в пошкоджених суглобах.
Метілсульфонілметан (МСМ  - органічне джерело харчової сірки. Сірка бере участь у формуванні м'язів, зв'язок, хрящів, нігтів, волосся та шкіри.
За рахунок рослинних екстрактів (боссвеліі, турмерика і виноградних кісточок) забезпечується протизапальна і антиоксидантна дії.
Вітамін Е підвищує атлетичну силу, а також покращує стан м'язової системи.

АРТРИТОЗАМІН
- Ефективний для профілактики захворювань опорно-рухового апарату (артрит, артроз, остеохондроз).
- Запобігає загострення хронічних захворювань і продовжує стадію ремісії.
- Забезпечує стійкість хрящової тканини до великих фізичних навантажень, в тому числі і в осіб з надлишковою масою тіла.
- У комплексній терапії прискорює процеси одужання і підвищує ефективність лікування захворювання хрящів, менісків, міжхребцевих дисків запального характеру.
(Результати клінічних досліджень. Застосування комбінованого хондропротектора "артритозамін" в лікуванні уражень структур,що входять до складу суглобових поверхонь. В. С. Ткачишин - національний медичний університет ім. А. А. Богомольця (2008 г., Київ).

https://healthyway.com.ua/uk/zastosuvannya-kombinovanogo-xondroprotektora-artritozamin-v-likuvanni-urazhen-strukturshho-vxodyat-do-skladu-suglobovix-poverxon/

ЗАПИТУЙТЕ В АПТЕКАХ АБО ЗА ТЕЛЕФОНАМИ: (044) 592-15-29,  (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

Офіційний представник компанії Хелсівей Продакшен, Інк (США) в Україні - ПП «Хелсівей». г. Киев, тел .: (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua

Протокол випробувань НАМН України ДУ «Інститут громадського здоров'я ім.О.М.Марзєєва» № 8/2405 від 16.07.2018 р. Дієтична добавка.. Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією і проконсультуватися з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися