«Шахтар» перетворив матч Ліги Європи на легке тренування
Спорт

«Шахтар» перетворив матч Ліги Європи на легке тренування

21 жовтня 2016, 16:26
0
0
Сподобалось?
0

Теоретично, за турнірною логікою, матч мав досить серйозний статус, адже зустрічалися між собою два лідери групи. Проте клас «Шахтаря» виявився на голову вищим.

«Шахтар» – «Гент» –  5:0

Голи: 1:0 - Коваленко (12), 2:0 - Ферейра (30), 3:0 - Бернард (46), 4:0 - Тайсон (75), 5:0 - Малишев (85).

«Шахтар»: 30. П`ятов, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 31. Ісмаілі, 6. Степаненко, 17. Малишев, 11. Марлос, 74. Коваленко (9. Дентіньо, 38), 10. Бернард (28. Тайсон, 74), 19. Феррейра (22. Едуардо, 81).

«Гент»: 1. Рінне, 13. Мітрович, 55. Гершон, 32. Фокет, 15. Сайеф, 10. Нето, 17. ван дер Брюгген (40. Рабіу, 65), 21. Асаре, 27. Саймон, 77. Мілічевич (19. Деягере, 73), 24. Пербе (7. Кулібалі, 46).

Як не дивно, «Шахтар» показав гру не притаманну для тренерської моделі Пауло Фонсеки. Цього разу не було надмірної обережності та раціоналізму. «Гірники» діяли у бразильському стилі, мовляв нам все одно, чи заб’єте ви нам, головне що ми заб’ємо вам більше. Тому футбол вийшов веселенький. Якщо чесно, бельгійців десь підвів голкіпер Рінне. Саме через його незібраність «Шахтар» повів у рахунку же на початку матчу. Це Коваленко перекинув голкіпера, який для чогось вибіг пограти у поле. Відігратися бельгійці могли завдяки удару Мілічевіча та виходу на побачення з П’ятовим Пербе, але гравці «Гента» не влучали у ворота. Натомість «Шахтар» забив після одного зі своїх моментів. Бельгійці провалили у захисті все що могли, починаючи від центральної лінії поля, і Ферейра уже легко у штрафному майданчику розібрався із Рінне. На початку другого тайму Марлос організував гол для Бернарда. Партнеру по команді лише потрібно було не промахнутися з метра по порожніх воротах. Гол престижу за «Гент» міг забити Кулібалі, але поцілив у поперечину. Оскільки бельгійці дещо почали перехоплювати ініціативу, а атаки «Шахтаря» дещо пригальмували, Фонсека вирішив провести кілька замін. І дуже вдало. Тайсон першим же своїм доторком до м’яча довів рахунок до 4:0. Потім був удар у стійку від Марлоса, а довершив розгром «Гента» Малишев.

У паралельному матчі «Коньяспор» і «Брага» розписали нічию – 1:1. Таким чином «гірники» після трьох турів набрали максимальну кількість очок – 9! Найближче «Гент» із чотирма пунктами. Донеччанам, аби на сто відсотків гарантувати собі вихід із групи достатньо однієї перемоги.

https://www.youtube.com/watch?v=IkVcyOGpSd4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися