«Шахтар» сенсаційно здолав «Монако» у Лізі Чемпіонів
Спорт

«Шахтар» сенсаційно здолав «Монако» у Лізі Чемпіонів

18 серпня 2021, 03:45
0
1
Сподобалось?
1

Донецький «Шахтар» торує шлях до групового етапу футбольної Ліги Чемпіонів.

«Монако» – «Шахтар» – 0:1

Гол: 0:1 – Педріньо (19).

«Монако»: Маецкі, К.Енріке, Бадьяшиль, Маріпан, Сідібе, Чуамені, Фофана (Жеан Лукас, 46), Головін (Діоп, 60), Ж.Мартінш (Дьятта, 67), Фолланд, Бен-Йеддер (Боаду, 67).

«Шахтар»: Трубін, Матвієнко, Марлон, Вітао, Додо, Педріньо (А.Патрік, 46), М.Антоніо, Майкон (Степаненко, 74), Тете (Марлос, 89), Траоре (Сікан, 90), Соломон (Коноплянка, 66).

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів «гірники» без особливих проблем розібралися з бельгійським «Генком», двічі здолавши суперників з однаковим рахунком 2:1. На стадії плей-оф, де якраз і вирішується доля путівки у груповий етап, жереб звів донеччан зі значно сильнішим і титулованим суперником – «Монако». Експерти й букмекери віддають беззаперечну перевагу французам у цій парі.

Перша зустріч команд відбулася 17 серпня у Монако. «Шахтар» дещо збентежив суперника агресивною грою на початку матчу. Підопічні італійського тренера Де Дзербі створили низку небезпечних моментів і заслужено вийшли вперед на старті матчу. Педріньо внаслідок багатоходової атаки «Шахтаря» отримав м’яч на вході у штрафний майданчик, переграв кількох захисників і з району 11-метрової позначки розстріляв ворота. У подальшому ініціатива міцно засіла у ногах футболістів «Монако» й вони створили достатньо, аби не лиш відігратися а й вирвати перемогу. Але удача цього вечора була на боці української команди.

Не зважаючи на виїзну перемогу на «Шахтар» чекає важкий домашній матч-відповідь. Все виглядає так, що для «Монако» не проблема відіграти один пропущений вдома гол. Матч відбудеться 25 серпня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися