Як «Баварія» знущалася над «Динамо» (відеогогляд)
Спорт

Як «Баварія» знущалася над «Динамо» (відеогогляд)

30 вересня 2021, 12:26
0
-1
Сподобалось?
-1

У другому турі групового етапу ліги чемпіонів «Динамо» зазнало принизливої виїзної поразки від мюнхенської «Баварії». І справа навіть не у рахунку, а у різниці у класі, яку засвідчила ця зустріч.

«Баварія» – «Динамо» – 5:0

Голи: 1:0 – Левандовскі (12 – з пенальті), 2:0 – Лєвандовскі (27), 3:0 – Гнабрі (68), 4:0 – Сане (74), 5:0 – Шупо-Мотінг (87)

«Баварія»: Нойер, Девіс (Павар, 69), Ернандес, Упамекано, Зюле, Горецька (Забітцер, 80), Кімміх, Сане (Сарр, 80), Мюллер, Гнабрі (Мусіала, 69), Левандовскі (Шупо-Мотінг, 79).

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Шабанов, Забарний, Тимчик (Кендзьора, 46), Сидорчук, Андрієвський, Шапаренко (Шепелєв, 46), Де Пена, Циганков (Караваєв, 70), Гармаш (Супряга, 70).

Навіть коротко переповідати перебіг подій на полі немає сенсу. Підсумковий рахунок навіть не до кінця відображає перевагу «Баварії» у цьому матчі. А у киян за весь матч була всього лише одна реальна нагода забити гол престижу. Де Пена наприкінці першого тайму з району 11-метрової позначки пробивав дуже добре і навіть хитро, проте Нойер дотягнувся до верхнього кута і свої ворота залишив «сухими».

Якщо це може бути втіхою для українських вболівальників, то компанію в в аутсайдерській долі «Динамо» у групі складає «Барселона». Іспанський гранд другий поспіль матч програв з однаковим рахунком 0:3, цього разу португальській «Бенфіці». Ймовірно з каталонцями кияни й боротимуться за третє місце у квартеті. Перша очна зустріч уже в наступному турі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися