Українська армія зірвала наступальні потуги бойовиків результативними контрударами
Україна

Українська армія зірвала наступальні потуги бойовиків результативними контрударами

13 січня 2015, 17:04
0
0
Сподобалось?
0

В останні дні бойовики та російські військові значно посилили тиск на позиції українських силовиків, але українські військові завдали кілька ефективних ударів у відповідь, завдавши суттєвих втрат ворогу.

Про це інформує група «Інформаційний спротив».

У районі міст Горлівка і Ясинувата на Донеччині українська артилерія подавила декілька вогневих точок супротивника. В результаті успішного ведення контрбатарейної боротьби знищена батарея ствольної артилерії ворога.

На Луганщині ситуація більш напружена. У результаті вогневого контакту в районі міста Щастя бойова охорона одного з українських підрозділів розгромила авангард звідної тактичної групи ЗС РФ, що висувався на передові позиції. У районі населеного пункту Кримське відзначається активне ведення сторонами артилерійської контрбатарейної боротьби. Супротивник втратив в результаті вогневих ударів української артилерії як мінімум 1 танк, 2 БТР-80 і 1 БМП-2.

Поблизу селища Станица Луганська після обстрілу позицій українських військ українська артилерія завдала удару у відповідь. Фактично знищений блокпост бойовиків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися