Міжнародна розвідспільнота розсекретила план Путіна щодо України
Україна

Міжнародна розвідспільнота розсекретила план Путіна щодо України

10 березня 2022, 18:03
0
-1
Сподобалось?
-1

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm отримала документ, який, наймовірніше, є планом президента країни-агресорки Володимира Путіна. В ньому, зокрема, йдеться про кроки, які повинні були виконати після окупації України.

Про це повідомляє ТСН.

InformNapalm інформує, що документ отримали по своїх інсайдерських каналах. Зазначається, що документ під назвою "План дій зі створення системи контролю за економічними та політичними процесами в Україні" напередодні повномасштабного вторгнення збройних сил РФ до України поширювався у високопоставлених закритих каналах Росії.

У план Путіна, зокрема, входило замінити усі гілки влади України, створити окремі "республіки", а потім їх приєднати до РФ. Але це маленька частина того, що бажав зробити очільник Кремля.

Серед економічних планів окупантів – відмова від Асоціації з Євросоюзом та вступ в Євразійський економічний союз. Також передбачалось заморожування активів, що належать резидентам США та країн НАТО, а також офшорних зон, націоналізація електромереж та стратегічних об'єктів електрогенерації, введення зовнішнього управління на більшості великих підприємств.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися