Зеленський вперше назвав втрати Збройних сил України у війні з РФ
Україна

Зеленський вперше назвав втрати Збройних сил України у війні з РФ

12 березня 2022, 17:52
0
0
Сподобалось?
0

Президент Володимир Зеленський вперше назвав втрати Збройних сил України у війні з Росією. За його словами, починаючи з 24 лютого, загинули орієнтовно 1300 українських військових.

«У нас загинуло десь 1300 військових людей, а у Росії — більше як 12 тисяч. Один до десяти. Я не радію, що в них 12 тисяч загинуло. Це не моє бачення світу», — заявив Зеленський.

Глава української держави переконаний на 100% у перемозі України, але коли це станеться, прогнозувати не береться. Зеленський стверджує, що чекає від Росії сигналу про припинення війни.

«Авжеж 100% початок повинен бути з припинення вогню, ми всі розуміємо. Це і дасть можливість, до речі, розблокування гуманітарних процесів – вивезення людей, а також доставку харчів та ліків. Це правильний людський, дипломатичний, сигнал, з якого завжди починається закінчення війни. В усі нормальні цивілізовані часи так відбувалося, навіть коли була нецивілізована та чи інша війна.  І ми очікуємо цього процесу і проговорюються процеси закінчення війни. Я радий в принципі вже сигналу з РФ. За останні два роки я жодного разу не чув, що може бути діалог», — сказав Зеленський. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися