Грибний суп із курячим філе та сиром
Україна

Грибний суп із курячим філе та сиром

1 березня, 10:22
0
0
Сподобалось?
0

Якщо вам на обід набридли звичні перші страви, а хочеться чогось новенького, то приготуйте суп із грибами, курячим філе та сиром. Для ароматного та ситного супу обов'язково використовуйте якісний плавлений сир.

Інгредієнти

  • Вода 2 л
  • куряче філе 300 г
  • картопля 2 шт.
  • печериці 100 г
  • плавлений сир 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • вершкове масло 1,5 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • зелень

Промите куряче філе залийте холодною водою. Варіть на середньому вогні 25 хвилин від моменту закипання. Вийміть курячі грудки, наріжте кубиком і відправте назад в бульйон.

Цибулю та картоплю очистіть і наріжте кубиком.

Моркву очистіть, наріжте брусочками, а гриби — пластинами.

Плавлений сир натріть на дрібній тертці.

У киплячий бульйон додайте картоплю і варіть 5-7 хвилин.

На сковороді з олією обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву та гриби. Перемішайте та обсмажте ще 7-10 хвилин.

У бульйон із картоплею викладіть обсмажені овочі. Посоліть і поперчіть. Додайте плавлений сир, постійно помішуючи, до розчинення. Приправте зеленню. Зніміть із плити.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися