Хлопець, який розфарбував зірку над висоткою у Москві, готовий здатися в обмін на звільнення Савченко
Україна

Хлопець, який розфарбував зірку над висоткою у Москві, готовий здатися в обмін на звільнення Савченко

23 серпня 2014, 03:35
0
3
Сподобалось?
3

Відповідальність за розфарбовування зірки на багатоповерхівці у центрі Москви у синьо-жовтий колір та встановлення прапора України взяв на себе відомий український руфер Mustang Wanted. Через соціальні мережі та на своєму сайті він оприлюднив фото з місця «злочину».

«Дорогі співвітчизники, шановані росіяни, а також доблесні охоронці правопорядку міста Москви. Я, Григорій (він же Mustang Wanted), громадянин України  вимушений не червоного слівця ради зробити визнання, спрямоване на звільнення обвинувачених в хуліганстві невинних російських громадян, які мають усі шанси стати жертвами широко відомого своєю справедливістю російського правосуддя. Я і є та сама людина, яка в пориві щирих патріотичних почуттів забралася на дах висотки на Котельничній набережній, і перефарбувала зірку, що прикрашає її, в кольори нашого рідного українського прапора, а потім там же підняв прапор незалежної України, про що у мене є фото- і відеодокази. Цей процес виявився досить трудомістким і зайняв у мене практично всю ніч, закінчив я свою працю близько 6 ранку і з радістю відправився спати. Громадяни Росії, проти яких зараз порушили кримінальну справу і яким світить 7 років, мною не були помічені в цей час на даху будівлі і, варто відмітити, що ми з ними навіть не знайомі», - зізнався Григорій.

«Визнаю себе винним в «хуліганстві» і готовий з'явитися перед судом в обмін на звільнення прекрасної сміливої української дівчини - Надії Савченко. Вона точно ні в чому невинна, а я-то хоч зірку пофарбував», - додав Григорій.

Також він зазначив, що свій вчинок присвятив Дню Незалежності України, а також усім хлопцям, які захищають її.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися