СБУ, МВС і прокуратура знешкодили диверсійну групу у Харкові
Регіони

СБУ, МВС і прокуратура знешкодили диверсійну групу у Харкові

16 лютого 2015, 10:39
0
0
Сподобалось?
0

На території Харківської області Служба безпеки України спільно з прокуратурою та міліцією завершила спеціальну операцію із знешкодження небезпечної диверсійної групи, яка готувала низку терористичних та диверсійних актів на території регіону. Правоохоронці затримали п’ятьох диверсантів банди «Торнадо» терориста Мозгового, які готували підрив військкомату та газової магістралі, що проходить територією цього району.

За даними прес-центру СБУ, затримані члени злочинного угруповання з весни минулого року брали участь у бойових діях на боці терористичної організації «ЛНР», пройшли вишкіл російських спецслужб та мають досвід підготовки диверсій. Встановлено, що підривну діяльність групи координували співробітники ГРУ ГШ МО РФ та ФСБ, які розробили план диверсій, забезпечили бойовиків зброєю та вибухівкою.

Наразі СБУ встановила усіх спільників диверсантів, які надавали допомогу членам цієї злочинної групи у проведенні підривної діяльності: зберігали зброю, вибухівку, фотографували об’єкти для вчинення терактів, складали карти місцевості, збирали інформацію про співробітників СБУ та МВС України.

У ході обшуків у помешканнях диверсантів та їхніх поплічників співробітники СБУ вилучили зброю та вибухівку.

https://www.youtube.com/watch?v=diu174QtZn0&feature=youtu.be


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися