На Тернопільщині медик-переселенець безкоштовно лікує хворих
Тернопілля

На Тернопільщині медик-переселенець безкоштовно лікує хворих

17 березня 2022, 13:41
0
2
Сподобалось?
2

На Тернопільщину лікар-вертебролог з Дніпра Ігор Когут переїхав через війну. Тепер у Чорткові він безкоштовно приймає та лікує хворих.

Про це пише Суспільне.

"Ми зібрали речі й автівкою рушили на Тернопільщину. Адже я народився у селі Біла Чортківського району. Тут у мене велика родина. Фактично, я повернувся додому", – каже Ігор Васильович.

Їхали без перепочинку 22 години.

У Чорткові, куди родина Когутів переїхала тиждень тому, Ігор Васильович одразу повернувся до медичної практики. У Дніпрі він 34 роки працював лікарем-вертебрологом та займався мануальною терапією. Лікував захворювання опорно-рухового апарату, остеохондроз, міжхребцеві грижі, артрит, болі в спині та суглобах.

У Чортківській поліклініці йому виділили кабінет для прийому та лікування хворих.

"Хворих дуже багато. Буває у день приймаю по 20 пацієнтів. Серед них є і військові. Їм стараюся допомогти у першу чергу, адже вони захищають Україну від російських окупантів. Мушу сказати, що це неймовірні мужні люди, які будуть боротися до переможного кінця!", – розповідає Ігор Когут.

Чоловік каже, що після війни повернуться до Дніпра:

"У Дніпрі живуть неймовірні люди. Вони сильні духом, справжні українці! Я впевнений, що Україна витримає усі випробування, наш народ переможе російського окупанта і ми повернемося до своїх домівок".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися