У Вінниці під «Макдональдсом» розстріляли темношкірих нелегалів
Вінничина

У Вінниці під «Макдональдсом» розстріляли темношкірих нелегалів

26 грудня 2014, 16:34
0
0
Сподобалось?
0

 

Сьогодні близько 6:00 у Вінниці біля ресторану швидкого харчування «Макдональдс» сталася масова бійка між двома компаніями. Про це повідомляє «Високий Замок» з посиланням на прес-службу ГУ МВС у Вінницькій області.

За даними відомства, в результаті бійки одна людина загинула від вогнепального поранення, ще двоє госпіталізовані до лікарні з різного роду тілесними ушкодженнями.

«Міліція встановила особу загиблого - ним виявився 25-річний іноземець, який, за попередніми даними, на території України перебував нелегально. Однак, ця інформація додатково перевіряється», - розповіли в міліції.

Разом з тим, джерела у правоохоронних органах повідомляють, що, за попередніми даними, загиблим є марокканець. Крім того, один з тих, хто опинився в лікарні, також не є громадянином України. Третій госпіталізований - українець.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 15 років.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися