У Луцьку оновили дитячу стоматологію
Волинь

У Луцьку оновили дитячу стоматологію

11 листопада 2014, 09:28
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькій міській дитячій поліклініці, що на проспекті Волі, 3а, запрацювало оновлене відділення стоматології. Попри складні фінансові умови, за сприяння міської влади та міського голови Миколи Романюка, які з розумінням поставилася до потреби вирішення назрілого питання дитячої стоматології, було проведено ремонт стоматологічного відділення № 2 і шкільні стоматологічні кабінети, введені у структуру поліклінічного стоматологічного відділення. Зокрема, у ремонт та осучаснення роботи відділення було вкладено з бюджету розвитку міста майже 139 тисяч гривень, з коштів членської благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса» - 48 640 гривень, зі спецкоштів закладу - понад  20 тисяч. Була залучена й благодійна допомога на суму 14 647 гривень.

Відділення знаходиться на другому поверсі лікарні, кабінети оснащені сучасними турбінними установкам. Працює воно у дві зміни, забезпечуючи надання кваліфікованої стоматологічної допомоги дітям міста 7 днів на тиждень. У складі відділення працюють сертифіковані дитячі стоматологи - терапевти, ортодонти, хірурги. На його базі проводитимуться й планові профілактичні огляди школярів лікарем - стоматологом. Це дасть можливість батькам одночасно з проведенням дитині щорічного обов'язкового медичного профілактичного огляду, здійснити огляд стоматологом.

За словами завідувачки відділення Наталії Дручик, до стоматолога потрапити - не проблема, адже у відділенні працює 17 лікарів. «Прийом триває до 8 години вечора, можна записатись через реєстратуру й по телефону. Повторним пацієнтам лікарі особисто видають талончики», - зауважила вона.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися