На Волині засудили чиновницю, яка наживалася на фіктивних народженнях і смертях дітей
Волинь

На Волині засудили чиновницю, яка наживалася на фіктивних народженнях і смертях дітей

30 квітня 2015, 09:47
0
0
Сподобалось?
0

Спеціаліст управління соціального захисту населення Луцької районної державної адміністрації вносила до Єдиного державного автоматизованого реєстру пільговиків неправдиві відомості про народження та смерть дітей. Аби привласнити кошти, жінка користувалась банківською карткою своєї знайомої, у якої нібито неодноразово народжувались та помирали діти.

Усього за такою схемою працівниця соцуправління з вересня по грудень 2014 року незаконно привласнила  понад 48 тисяч гривень та намагалась привласнити ще понад 11 тисяч гривень.

Прокуратура Луцького району підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо аферистки. Її визнано винною у службовому підробленні та привласненні державних коштів шляхом зловживання службовим становищем. Відтак посадовиці призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку. Її також позбавлено рангу державного службовця та права 3 роки обіймати посади в органах державної влади та управління. Шкоду, завдану її злочинними діями державі, працівниця соцуправління відшкодувала у повному обсязі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися