Затримали зловмисника, який робив лучан безхатченками
Волинь

Затримали зловмисника, який робив лучан безхатченками

8 листопада 2017, 12:59
0
0
Сподобалось?
0

Через 9 років після оголошення в розшук правоохоронцям вдалося затримати 46-річного організатора злочинного угрупування, яке упродовж 2006-2008 років привласнювало та продавало квартири лучан. У поле зору зловмисників потрапляли переважно бідні люди, ті, хто зловживав алкоголем чи мав розлади психіки. Зазвичай злочинці споювали їх, хитрістю й погрозами забирали або крали у них документи на помешкання. Не гребували і підробкою та використанням підроблених документів. Захопишви житло, зловмисники його швидко перепродували, а справжні власники ставали бомжами. До того моменту, як злочинну діяльність припинили правоохоронці, злочинна група встигла заволоділи п’ятьма квартирами, захоплення ще трьох якраз було у процесі.

Вироки щодо трьох членів цієї злочинної групи давно набули законної сили. Усі вони відбувають або уже і відбули призначене судом покарання.
Організатор же ОЗГ довгий час перебував у розшуку. Після пред’явлення йому обвинувачення він з січня 2009 року переховувався від слідства та суду. 
26 травня 2015 окружний суддя міста Лондон Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії видав ордер на арешт зловмисника, однак екстрадиційний арешт не був виконаний, оскільки зловмисник тепер уже почав переховуватися від правоохоронців Британії. Затримали його 3 листопада 2017 року на Волині. Тепер він проведе за гратами щонайменше 9 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися