Кому можуть відмовити в отриманні субсидії: квітневий перерахунок
Волинь

Кому можуть відмовити в отриманні субсидії: квітневий перерахунок

19 березня 2018, 20:34
0
0
Сподобалось?
0

Перерахунок соціальної допомоги населенню почнеться через кілька тижнів і торкнеться приблизно 8 млн. українських сімей. Багато родин можуть втратити субсидій через нові правил розрахунку, зростання пенсій і зарплат. Про це пише сайт «НаПенсії».

 Відомо, що доходи субсидіантів підраховують в кінці опалювального сезону. На сьогоднішній день при перерахунку субсидій приймаються до уваги доходи, які були отримані за останні 6 місяців, а не за попередній календарний рік, як це було раніше. Таким чином, на перерахунок субсидій вплине зростання мінімальної зарплати і пенсій.

Сім'ю можуть позбавити субсидії, якщо Уряд вважатиме, що ця сім'я, виходячи з отриманих доходів, може оплачувати комунальні послуги в межах соціальних нормативів. Така сім'я може бути позбавлена субсидій на неопалювальний період.

Наприклад, двоє українських пенсіонерів із середніми пенсіями зараз платять за комуналку не більше 300 гривень з урахуванням субсидій. Після перерахунку і з урахуванням «осучаснення» пенсій сума оплати складе вже 551 гривню. Таким чином субсидію можуть урізати на 251 гривню.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися