Володимир-Волинський готується до свого 1030-річчя
Волинь

Володимир-Волинський готується до свого 1030-річчя

14 липня 2018, 15:00
0
0
Сподобалось?
0

Святкування поважного ювілею міста над Лугою заплановано на 29 липня,  інформує прес-служба Володимир-Волинської міськради.

 Організатори свята запланували чимало заходів. Зокрема,  передбачено «круглий стіл» “Володимир, яким ми його пам’ятаємо”, свято “золотих” подружніх пар, ретро-вечірка під  супровід духових оркестрів, урочисте богослужіння біля пам’ятника князю Володимиру у парку “Слов’янський”, Міжнародний турнір зі стрибків у висоту “Володимирські висоти 2018”, розважальна програма для молоді та для дітей,  гра “Бочча” для осіб з ураженням опорно-рухового апарату на “Кубок Володимира”, традиційний “Володимирський узвіз” з концертом, виставками та святковою торгівлею, виступ клубу історичної реконструкції.

Чимало  пропозицій надійшли від громадських організацій та активістів міста. Вперше, наприклад,  організатори планують показати арт-перфоманс “Біла королева” – поєднання презентацій творчого об’єднання мисткинь, виступу квартету “Родослав” та показів театрального колективу “Різнобарв’я” на основі історичних хронологій.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися