«Волинь» пора перейменовувати у «Волинь 2:0»
Волинь

«Волинь» пора перейменовувати у «Волинь 2:0»

5 серпня 2018, 11:50
0
0
Сподобалось?
0

ФК «Волинь» зіграв матч третього туру у чемпіонаті серед команд першої ліги. Лучани завітали до Волочиська, що на Хмельниччині, де базується молодий але амбіційний клуб «Агробізнес».

«Агробізнес»-«Волинь» – 0:2

Голи: 0:1 – Хагназарі (17), 0:2 – Кожанов (68 – з пенальті).

«Агробізнес»: 41. Одольський, 10. Юхимович, 17. Курило – к, 6. Полторацький (2. Скакун, 40), 8. Кухарук, 14. Думанюк, 25. Груша, 15. Слотюк, 24. Шевчук, 16. Семенець, 21. Бойчук.

«Волинь»: 47. Когут, 32. Петько, 95. Курко, 5. Горопевшек, 3. Сімінін, 93. Цюпа, 7. Герасимюк – к (23. Кравченко, 56), 44. Неплях, 29. Кожанов, 8. Хагназарі (19. Зінкевич, 90), 89. Козьбан.

Матч у Волочиську проходив за тим же сценарієм, що і дві попередні гри за участю «Волині». Лучани однаково впевнено грають як у рідних стінах, так і на виїзді, тож зустріч із «Агробізнесом» розпочали першим номером. Щоправда до гострих моментів справа довго не доходила. Перший небезпечний момент у матчі на рахунку Хагназарі. Він непогано пробив з-за меж штрафного майданчика, але трохи не поцілив у «дев’ятку». Але вже через кілька хвилин іранець таким відкрив рахунок у матчі. Отримавши розрізний пас від Кожанова Хагназарі «прибрав» захисника, ледь помітним фінтом вклав на газон голкіпера і закотив м’яча у порожні ворота. Буквально одразу господарі могли відновити рівновагу у рахунку. «Агробізнес» класно розіграв стандарт поблизу воріт Когута, Семенину вивели на удар з вбивчої позиції, але його постріл у відкритий кут воріт заблокував луцький словенець Горопевшек. Відповідь «Волині» не забарилася – Хагназарі віддав хорогий пас на Герасимюка, але голкіпер «Агробізнеса» впорався з ударом останнього. Загалом, до завершення тайму гра тривала на зустрічних курсах, але захист та воротарі діяли вправніше за гравців атаки, тому більше реальних нагод для взяття воріт не було.

Початок другої 45-хвилинки краще почали господарі. Оборонці «Волині» постійно відчували тиск. В одному з епізодів Горопевшек, завадивши завдати вирішального удару Семенцю, ледь не забив авто гол – м’яч пішов над поперечиною. Мінімальний розрив у рахунку по мірі зменшення залишку ігрового часу лише піднімав напругу на полі. Між командами навіть спалахнув невеличкий конфлікт. Але все змінив другий гол «Волині». На 68-й хвилині «хрестоносці» заробили 11-метровий. Пенальті реалізував найкращий гравець у складі лучан у нинішньому сезоні Кожанов. Після цього пристрасті на полі вляглися і «Волинь» спокійно довела матч до перемоги. Рахунок 2:0 стає фірмовим для лучан, адже попередні свої матчі лучани виграли з таким же рахунком.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися