В районі на Волині не харчують учнів у школах
Волинь

В районі на Волині не харчують учнів у школах

9 вересня 2020, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

Із 1 вересня у всіх навчальних закладах Любешівського району мало би розпочатися гаряче харчування. Адже договір із фірмою-переможцем управління соціального захисту населення Любешівської районної державної адміністрації уклало ще 29 травня.

Однак до сьогодні його немає. Більше того, невідомо, коли діти отримуватимуть повноцінні гарячі шкільні обіди. Про це повідомляє газета Нове життя.

Тендер на закупівлю послуг із харчування дітей, котрі потерпіли від Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на території радіоактивного забруднення нашого району, було оголошено ще 13 січня. Його вартість становила більше 22 мільйонів гривень.

Однак через скарги від учасників торгів проведення аукціону все відтягувалося. До того ж скарги подавала фірма, котра у результаті стала переможцем. Це – ТОВ «Рамедас Україна», яке запропонувало суму меншу на 8,5 мільйона гривень. 29 травня між управлінням соціального захисту населення Любешівської РДА та цією фірмою в особі директора Ярослава Бурякова був підписаний договір.

Відповідно до цього документу, учасник, тобто ТОВ «Рамедас Україна», з моменту його підписання зобов’язувалося забезпечити безперебійне надання послуг із харчування дітей у навчальних закладах Любешівщини впродовж 2020 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися