У Луцьку вчителька безкоштовно готує учнів до ЗНО з історії України
Волинь

У Луцьку вчителька безкоштовно готує учнів до ЗНО з історії України

27 лютого 2021, 20:55
0
1
Сподобалось?
1

Вчителька із Луцька Лідія Гонтар готує випускників до зовнішнього незалежного оцінювання у бібліотеці для юнацтва. Жінка каже: вона – вчителька-волонтерка, і вже другий рік безплатно готує до ЗНО з історії України.

Про це повідомляє Суспільне.

Матеріал, каже Лідія Гонтар, згрупувала у 15 занять. Вчителька говорить: закохана в працю з дітьми, то подобається переконувати школярів, що історія – це не трагічно і не сумно. Лучанка займається з учнями раз на тиждень упродовж години та постійно на зв’язку онлайн через мобільні додатки.

Школярі Максим Решотка і Марта Коломієць цьогоріч здаватимуть історію України. Обоє прийшли на безплатні заняття, аби, кажуть, "підтягнути" знання. Кажуть: сподобалася викладачка, яка доступно пояснює інформацію та відкриває цікаві факти, які не дає підручник.
Вчителька Лідія Гонтар – із родини вчителів і любить працювати з дітьми. Коли торік вперше шукала приміщення для безплатних занять, звернулася до керівництва обласної юнацької бібліотеки. Директорка книгозбірні Алла Єфремова розповідає: другий рік діє проект "Щасти на ЗНО", де в його рамках навчалися до 30 учнів.
Завідувачка центру ЗНО і моніторингових досліджень Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Корнейко розповіла: цьогоріч очікують на велику кількість зареєстрованих учасників на історію. Каже: історія залишається напівобов’язковою, а математика стає обов’язковим предметом.

За популярністю серед предметів на ЗНО, історія України – на другому місці у волинян, розповіла Алла Корнейко.








Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися