На дитячу лікарню у Луцьку виділили 4 мільйони
Волинь

На дитячу лікарню у Луцьку виділили 4 мільйони

22 квітня 2021, 13:22
0
0
Сподобалось?
0

Депутати облради розподілили більше 6,5 мільйона гривень, передбачених для медичних закладів області.

Рішення про зміни до бюджету ухвалили під час сесії 21 квітня, пишуть Волинські новини.

Зокрема, 4 мільйони гривень виділили на ремонт 1 та 3 поверхів неонатального корпусу колишньої обласної дитячої лікарні, нині це Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства.

Також 850 тисяч гривень спрямували на встановлення блискавкового захисту на об’єктах КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради. На облаштування палат для психічнохворих пацієнтів, яких перевезли з Олицького замку виділили 100 тисяч гривень.

Крім того, 1,1 мільйона гривень отримає КП «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Волинської обласної ради для встановлення протипожежної сигналізації та на облаштування палат для психічнохворих пацієнтів. Ще 200 тисяч гривень пропонується передбачити для КП «Волинський обласний госпіталь ветеранів війни» Волинської обласної ради на проведення зубопротезування ветеранам. КП «Ковельська поліклініка» Волинської обласної ради на оновлення рентгенапарату отримає 300 тисяч гривень.

Перерозподіл цих видатків має бути здійснений за рахунок зменшення видатків у інших програмах та заходах для охорони здоров’я. Ці кошти були передбачені профільному управлінню (так званий «ковідний фонд») в розмірі 15 мільйонів із загального фонду та 5 мільйонів зі спецфонду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися