«Луцькводоканал» шукає волонтерів для доставки води на випадок блекауту
Волинь

«Луцькводоканал» шукає волонтерів для доставки води на випадок блекауту

9 грудня 2022, 18:52
0
0
Сподобалось?
0

Комунальне підприємство «Луцькводоканал» закуповує десять однокубових ємностей для питної води в рамках програми цивільного захисту населення Луцької міської ради. Ємності будуть використані для набору питної води і її розвезення по місту в разі ворожих атак по об’єктах критичної інфраструктури у ситуаціях, якщо для відновлення постраждалих об’єктів знадобиться тривалий час. У зв’язку з цим виникла необхідність в залученні волонтерів для розвезення питної води по найбільш густонаселених районах Луцька.

Тендер на закупівлю ємностей відбудеться орієнтовно до 12 грудня. Запрошують до співпраці усіх, хто має у своєму розпорядженні великі автомобілі, буси тощо, в яких вміститься однокубова бочка води. Розмір ємностей у сантиметрах: довжина – 150, ширина – 100, висота – 100.

Просямо написати у приватні повідомлення сторінки Луцькводоканал вже зараз, аби можна було сформувати відповідну групу «Доставка води» у Телеграмі і створити осередок комунікації між волонтерами та працівниками підприємства, напрацювати алгоритм дій на випадок непередбачуваних обставин.

Треба повідомити своє ім’я, прізвище, особистий номер мобільного, марку авто і район, де найбільш зручно буде здійснювати розвезення і роздачу питної води.

Роздачу води буде організовано в районах поблизу найбільших супермаркетів міста.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися