Популярні телеведучі здійснили мрію хворого юнака з Волині (фото)
Волинь

Популярні телеведучі здійснили мрію хворого юнака з Волині (фото)

20 грудня 2022, 14:08
0
1
Сподобалось?
1

У День у Святого Миколая ведучі Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв завітали в гості до діток Лікарні Святого Миколая у Львові, аби здійснити їхні мрії.

Зустріч із Євгеном Клопотенком та майстер-клас від українського шеф-кухаря після одужання. Такий подарунок від телеведучих отримав 16-річний Сашко з Волині, повідомляє Перше медичне обʼєднання Львова.

Сашко мріє навчитися готувати, але через важку хворобу поки прикутий до ліжка. Навесні хлопцеві стало важко рухатися. Спершу просто бракувало сил, а згодом він взагалі перестав ходити. Причина: вроджена кіста, що розділила його хребет навпіл.

У лікарняній палаті, очікуючи на операцію, Сашко мріє одужати і стати кухарем, а ще приготувати страву разом із Євгеном Клопотенком. Телеведучі показали хлопцеві відеозвернення українського шеф-кухаря, де той пообіцяв втілити його мрію. Тепер Сашко з нетерпінням чекає на знайомство.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв разом зі Святим Миколаєм у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» роздавали діткам подарунки, а ще оголосили збір коштів на облаштування ерготерапевтичної кухні в Центрі «Незламні». Це кухня-тренажер для відновлення та призвичаювання діток до побуту після травм та важких хвороб.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися