У Луцьку діти запросили міського голову на майданчик, який зробили своїми руками
Волинь

У Луцьку діти запросили міського голову на майданчик, який зробили своїми руками

18 липня 2014, 23:38
0
1
Сподобалось?
1

Луцький міський голова Микола Романюк разом з двома депутатами Євгеном Ткачуком та Миколою Яручиком відвідали найвіддаленіший мікрорайон міста - ДПЗ. На одній з головний артерій району - бульварі Дружби народів - назначній ділянці капітально облаштували тротуари, які, відповідно до забудови, фактично є прибудинковими територіями. Працівники ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» встелили нову бруківку на площі 902 квадратних метри та замінили асфальтобетонне покриття на 1461 квадратних метрів. Вартість робіт склала 706 тисяч гривень.

Мешканці району подякували за роботи і висловили ще деякі побажання з облаштування бульвару. Уздовж вулиці встановлять лавочки, висадять декоративні кущі, покращать освітлення, наведуть лад у невеличкому скверику, де мами гуляють з дітьми. Також мешканці одного з будинків попросили у міського голови на умовах спільного фінансування поставити дитячий майданчик.

Чекав на Миколу Романюка і приємний сюрприз. Найменші мешканці двору між будинками №8, 8а, 10, 12 прочитали віршовану подяку і запросили до себе у гості. У дворі дві ініціативних жінки Оксана Пастушок та Наталія Гуркіна організували громаду та місцевих дітлахів, які власними руками відбудували чудовий дитячий майданчик. Тут і свій мініатюрний поїзд, і шалаші, і місце для гри у шахи та шашки, декоративні звіряти, зроблені з дерева та вторсировини. Окрасою майданчика є корабель, який місцеві назвали «Корвет «Луцьк», про що свідчить і табличка. На щоглі тут майорить український прапор.

Микола Романюк за цікаву екскурсію пригостив дітлахів цукерками, а дорослим подякував за ініціативність. Також пообіцяв виконати їхні побажання, щодо встановлення воріт для гри у футбол, турніків та брусів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися