Фото з Фейсбук-сторінки Костянтина Зінкевича
Волинь

У Луцькому військовому госпіталі відгуляв весілля героїчний боєць 51-ї ОМБР

2 жовтня 2014, 11:39
0
5
Сподобалось?
5

Вчора надзвичайно приємна подія відбулася у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі. Тут гуляли весілля колишнього пацієнта - молодшого сержанта 51-ї окремої механізованої бригади Богдана Макарова з Любомля та його коханої Емілії.

Справжнє свято для молодят влаштували волонтери, які опікуються пораненими у медзакладі. У Богдана і Емілії було усе необхідне у цей день: і весільний лімузин, і коровай, і перший танець і подарунки - один з меценатів вручив молодому подружжю телевізор.

За традицією благословили союз двох сердець волонтери Наталія Шепель та Костянтин Зінкевич.

«Герой-танкіст Богдан Макаров з 51-ї бригади і мила дівчина Емілія тепер чоловік і жінка!
Наречені відпочили на Кіпрі, де Богдан проходив реабілітацію та лікування. Ще раз дякуємо Oleg Paska, Victoria Remizova, Анастасия Сербина!
А сьогодні на Волині молодята взяли шлюб. Нічого грандіозного, просто увесь Луцький госпіталь підняли на вуха  чому й зраділи всі поранені та персонал», - написав у Фейсбук про подію Костянтин Зінкевич.

Богдан та Емілія зустрічалися до цього кілька років. Навіть разом виховували донечку, а ось оформити шлюб не встигли. Хлопця покликала на передову війна. Про його героїчний бій у Лисичанську, в якому командир танка Богдан Макаров знищив чимало ворогів, отримав поранення, та, на жаль, втратив друзів і командира, «Вісник+К» розповідав. Тоді він показав приклад, як потрібно боронити свою землю. Тепер же він показав новий приклад таким як сам. Життя на війні не закінчилося, воно триває і дарує багато приємних миттєвостей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися