Закарпаття

Біженці обкрадають супермаркети Закарпаття

26 серпня 2015, 14:56
1
0
Сподобалось?
0

В Ужгороді правоохоронці затримали крадія — переселенця із зони АТО, жителя Донецької області. Він поцупив у магазині пляшку дорогого коньяка.

В Ужгородський міськвідділ міліції звернулася із заявою продавець місцевого магазину. Жінка розповіла, що невідомий чоловік у неї на очах вкрав із магазину пляшку коньяка та втік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Приватний підприємець надав правоохоронцям зображення з камери відеонагляду, де було видно, як невідомий чоловік вовтузиться біля полиць з алкогольними напоями, потім бере пляшку коньяка та виносить з магазину. Саме відео й допомогло працівникам міліції встановити особу зловмисника та розшукати його.

Чоловік вже мав проблеми із законом й кілька років провів у місцях позбавлення волі за майнові злочини та шахрайства. Свій черговий злочин пояснив тим, що дуже хотів випити, але не мав грошей.

Джерело: karpatnews


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 5944
    5944

    ЗМІ навіщо це узагальнення! По-переше у нас в країні є "тимчасово переміщені особи", по-друге крадуть не тільки звідти. Якщо вас цікавить тема крадіжок, то в супермаркетах,зокрема столиці, крадіжок дуже багато, а то серед крідіїв таких "біженців" не так вже й багато. А ви такою подачею "новин" загострюєте настрої у суспільстві і тільки роз'эднуєте країну, а маєте сприяти єднанню "УКРАЇНА ЄДИНА". Це - для нас. А ви не з нами?

    26 серпня 2015, 15:36
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися