Путін почав підсумкову річну прес-конференцію із «замшелого анекдота»
Світ

Путін почав підсумкову річну прес-конференцію із «замшелого анекдота»

17 грудня 2015, 11:28
0
0
Сподобалось?
0

Буквально у ці хвилини відбувається пряма трансляція підсумкової річної прес-конференції глави Російської Федерації, країни-агресора, Володимира Путіна.

І на перше ж запитання журналіста, за звичкою, Путін вирішив відповісти, цитуємо його самого, «замшелым анекдотом».

Кореспондент «Комсомольської правди» нагадав главі держави, як на попередній прес-конференції той пообіцяв, що Росія вийде зі складної економічної ситуації, в якій опинилася, в найгіршому разі через два роки. І поцікавився у Путіна, чи не змінилися у того настрій і прогнози стосовно виходу з кризи, в якій загрузла країна. 

На що Путін, у своїй звичній манері, штовхнув для затравки бородатий анекдот про чорні та білі смуги: «Зустрічаються два приятелі, й один у другого запитує, як справи. А той відповідає: «Ну як? У смужку: то чорна, то біла». «А зараз яка?» «Зараз, - каже, - чорна». Минає ще півроку. «Як справи? А! Знаю, в смужку. А зараз хоч яка у тебе?» «Зараз - чорна». «Та ж чорна була тоді». «Ні, виявилося, що тоді якраз-таки ще біла була...» От і у нас приблизно така ситуація».

Можна зробити висновок, що улюблений росіянами президент м’яко натякнув громадянам, що у кризі їм борсатися доведеться ще довго. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися