У Луцьку відкрили координаційний центр допомоги воїнам АТО
Актуально

У Луцьку відкрили координаційний центр допомоги воїнам АТО

8 жовтня 2014, 15:33
0
-2
Сподобалось?
-2

Активісти «Самооборони Майдану Волині», волонтери і навіть переселенці запустили у роботу Волинський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції. Він знаходиться у Луцьку за адресою вулиця Червоного Хреста, 16.

Центр має на меті скоординувати усі волонтерські рухи та напрямки роботи, пов'язані із наданням допомоги бійцям АТО, також пораненим та загиблим і їх родинам, пошуку зниклих безвісті та полонених

До структури Центру відносяться такі відділи юридичної допомоги учасникам АТО (Тетяна Климчук), розшуку полонених і безвісті зниклих бійців (Руслан Галяс та Геннадій Щербаков), допомоги пораненим бійцям та їх родинам (Наталія Толмачова), допомоги родинам загиблих бійців (Оксана Демчинська) та логістичної допомоги для учасників АТО (Сергій Рижков).

Один із співкоординаторів Сергій Рижков представив людей, які керують відділами. «Координатор Центру загалом у нас  міняється кожен місяць, аби не було ніякого впливу з його сторони. В жовтні координатором є Тетяна Климчук», - сказав Рижков. Він розповів, що всі хто тут працює, є волонтерами. Допомагають всі охочі. До волонтерства залучені і студенти, адже для них це хороша практика.

Де-факто центр розпочав свою діяльність кілька тижнів тому, але для повноцінного відкриття, потрібно було відшукати відповідну оргтехніку, меблі, канцелярію, зібрати базу даних, організувати структуру та розподілити обов'язки. Тож, за цей час вдалося відшукати усі ці необхідні речі та запустити механізми роботи.
Допомагали у, так званому, спорядженні Центру прості лучани, підприємці, меценати, органи влади, громадські організації. Тобто кожен, хто бажав працювати на результат та дійсно допомогти у вирішенні найактуальнішого - проблем бійців, що захищають нашу країну.
Система координації центру багатолідерна. Так, кожного місяця його очолює один із керівників відділу. У такий спосіб тут працює принцип командної роботи.

Волинський обласний координаційний центр допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям тісно співпрацює з Ковельським центром допомоги 51 ОМБР.

Контактні телефони:

ел./факс +38 (0332) 77 17 56

тел. +38 (0332) 77 17 57

+38 (098) 414 48 80

+38 (066) 580 63 60

+38 (093) 251 36 06


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися