У Луцьку — Тиждень українського кіно на підтримку викраденого росіянами журналіста Олега Сенцова
З перших уст

У Луцьку — Тиждень українського кіно на підтримку викраденого росіянами журналіста Олега Сенцова

9 жовтня 2014, 18:12
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку у спортивно-розважальному комплексі «Адреналін» стартує Тиждень українського кіно на підтримку заарештованого українського режисера Олега Сенцова. Для журналістів відбулася прес-конференція за участю Ганни Паленчук та Олесі Жураківської.

Сьогодні ж стартує перший показ. О 20.00 в Червоній залі кінотеатру «Адреналін» покажуть фільм-мюзикл «Трубач». На відкриті будуть  присутні представники знімальної групи цієї кінострічки.  До речі, «Трубач» - один із трьох українських фільмів, які розглядали як кандидатів на премію «Оскар». 

Щодня покази відбуватимуться о 20:00. Так у програмі: 10 жовтня - «Молитва за гетьмана Мазепу» (реж. Юрій Іллєнко), 11 жовтня - «Істальгія» (реж. Дар'я Онищенко), 12 жовтня - «Параджанов» (реж. Олена Фетисова, Серж Аведікян), 13 жовтня - альманах короткометражної документалістики «Вавилон' 13». Завершиться Тиждень українського кіно 14 жовтня фільмом Олега Сенцова  «Гамер».

Замовити квитки можна й інтернетом http://karabas.com/ru/--events/filterBy/city:7;page:1;display:list;limit:20;categories:11/

Тиждень українського кіно з великим успіхом уже пройшов у Києві. Тоді ж і народилася ідея винести захід за межі столиці. Тиждень українського кіно уже приймали у Тернополі та Івано-Франківську. Тепер естафета дійшла і до Луцька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися