Бойовики випустили снаряд у донецьку школу, загинуло двоє дітей
Україна

Бойовики випустили снаряд у донецьку школу, загинуло двоє дітей

6 листопада 2014, 16:14
0
0
Сподобалось?
0

 

Бойовики влаштували черговий обстріл Донецька. Один зі снарядів вчора влучив у школу, вбивши кількох дітей. Росія ж швиденько заявила, що то Україна продовжує «винищувати російськомовне населення».

Маразм російських ЗМІ зашкалює. Речник МЗС Євген Перебийніс заявив, що обстріл школи в Донецьку, внаслідок якого загинули діти, вівся з Макіївки, контрольованої бойовиками. І проілюстрував фото доказом. Там, звідки стріляли, нема і не може бути жодного українського військового.

«Снаряд, від якого загинули діти в Донецьку, був випущений з території, контрольованої терористами», - сказав він. Докази свідчать, що обстріл вівся з окупованої бойовиками Макіївки. В результаті загинуло двоє неповнолітніх, ще трьох місцевих мешканців госпіталізовано з різними травмами.

«Вчорашній випадок - це вже просто нахабна провокація. Чому там відразу з'явилася знімальна російська група? Бо вона там вже була. Вони чекали, що це була спланована акція... Зараз обставини розслідуються», - додав речник РНБО Андрій Лисенко.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися