Бойовики швидкими темпами нарощують сили на Горлівсько-Донецькому та Маріупольському напрямках
Україна

Бойовики швидкими темпами нарощують сили на Горлівсько-Донецькому та Маріупольському напрямках

2 березня 2015, 12:39
0
0
Сподобалось?
0

На ділянці від Красногорівки до району на південний захід Горлівки, разом з обстрілами із застосуванням ствольної і реактивної артилерії, відзначаються спроби терористів витіснити українські війська з їхніх позицій шляхом проведення наступальних дій. На даний момент ці спроби присікаються українськими військами, але противник продовжує нарощувати свої сили і засоби в даному районі.

Про це інформує група «Інформаційний спротив».

Розгорнуті на цьому напрямі формування російсько-терористичних військ (тактична група в 500 чоловік в районі Ясинуватої і резервні формування, що діють з Куйбишевського і Київського районів Донецька загальною кількістю до 2000 чоловік) отримують підкріплення і техніку. В даному районі зафіксовано дію чотирьох бронегруп терористів, за підтримки зафіксованих раніше трьох артилерійських груп. Загальна кількість танків, зосереджених противником на цій порівняно вузькій ділянці, перевищила 25 одиниць, зафіксовано також кілька десятків бойових броньованих машин (не менше 50 од).

На приморському напрямку, в районі Новоазовська і північніше даного населеного пункту, триває зосередження ударної тактичної групи ворога (550-600 російських найманців і військовослужбовців РФ, до 20 танків, 33 ББМ, 28 гармат ствольної артилерії, 16 установок РСЗВ).Перед даною групою зосереджені дрібні тактичні групи «ДНР» (в основному до взводу, але зафіксовано кілька формувань чисельністю до роти, дані формування мають невелику кількість важкої бронетехніки і виконують функцію «легкої піхоти»). У цьому районі, південніше траси на Маріуполь, за Саханкою, противник продовжує вдосконалювати свою оборону – обладнуються взводні і ротні опорні пункти, вельми активно встановлюються мінно-вибухові загородження, проводиться ряд інших заходів. Крім того, терористи продовжують завдавати ударів в районі населених пунктів Широкіного, Октября, Заїченко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися