Російські війська підготували кількатисячний резерв для атаки в обхід Маріуполя
Україна

Російські війська підготували кількатисячний резерв для атаки в обхід Маріуполя

8 березня 2015, 12:12
0
0
Сподобалось?
0

На тлі демонстративної активності російсько-терористичних військ під Маріуполем, йде активний процес формування ударних угруповань північніше даного напрямку (Новогригорівка-Гранітне), а також у районі Горлівки. На сьогоднішній день противник практично закінчив перегрупування і зосередження військ у вихідних районах, створивши ударні угруповання.

Як зазначає військовий аналітик Дмитро Тимчук, у районі Горлівка на даний момент зосереджені бандформування та російські підрозділи загальною чисельністю не менше 3500 чоловік та дві бронегрупи, які становлять тактичний резерв, а також артилерійських групи. У складі бронегруп близько 35 танків і 55 ББМ. У складі артилерійських груп 24 знаряддя ствольної артилерії (гаубиці Д-30), 16 установок РСЗВ (включаючи 3 установки 9К58 «Смерч»).

Йде активну перекидання сил і засобів на певні ділянки південніше Донецька, від населеного пункту Степове у напрямку Гранітного. Зокрема, зафіксовано прибуття через Амвросіївку до 500 бойовиків і 22 танків.

Командування російсько-терористичних військ прагне створити перевагу в чисельності живої сили і бойової техніки на певних ділянках. На Донецькому напрямку (район Мар'їнка-Донецьк) противник сконцентрував угруповання чисельністю до 2500 чоловік. Під селище Піски зафіксовано прибуття 20 танків. Бойовикам вдалося налагодити цільну систему доставки на «передову» матеріально-технічних засобів на даному напрямку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися