Під час спроби прориву поблизу Донецька ворог розгромлений, загинули й четверо спецназівців ГРУ ГШ РФ
Україна

Під час спроби прориву поблизу Донецька ворог розгромлений, загинули й четверо спецназівців ГРУ ГШ РФ

3 червня 2015, 20:02
0
3
Сподобалось?
3

Бої під в Мар'їнкою поступово вщухають. Українська армія застосувала для відбиття наступу важку артилерію та ГРАДи. У ці хвилини українські силовики проводять зачистку території, на якій відбувався бій.

За даними Донецької ОДА, в результаті боїв загинув один військовий 28 ОМБР, ще 18 отримали поранення. Двоє з них важкі. Генштаб ЗСУ інформує про 26 поранених.

Помічник голови СБУ Маркіян Лубківський розповів про приблизні втрати ворога у цьому зіткненні. Серед загиблих і російські спецназівці.

«За даними об'єктивного контролю Штабу АТО СБУ, Збройні Сили України дали гідну відсіч бойовикам в Мар'їнці і Красногорівці! Під час бойового зіткнення ЗСУ з підрозділами незаконних збройних формувань (НЗФ) встановлено втрати серед бойовиків: 10 «двохсотих» (загиблих) і понад 80 «трьохсотих» (поранених)», - повідомив Лубківський.

Також, за його словами, контррозвідка СБУ встановила, що втрати спецназу ГРУ генштабу ЗС Російської Федерації залучених у цій операції становлять щонайменше 4 «двохсотих».

Раніше з’явилася інформація, що вдалося захопити у полон одного з російських військових. Його було поранено. Полоненого витягнули із зони інтенсивного бою, він плакав, дякував за порятунок і просив вибачення. Також затриманий підтвердив, що є діючим військовослужбовцем РФ. Загалом, за його словами, участь в атаці на позиції 28-ї бригади брали 500 російських військовослужбовців. На жаль, доставити полоненого у безпечне місце нашим силовикам не вдалося. Росіянина вбило прямим влучанням артилерійського снаряду, коли українські військові побігли за носилками, щоб винести пораненого бранця подалі від лінії вогню.

Українські бійці, які брали участь у зіткненні, уже встигли повідомити у соцмережах про повний розгром ворога, велику кількість знищеної піхоти і підбиту техніку ворога.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися