Захарченко зі своїм «ДНР» проситься в Україну
Україна

Захарченко зі своїм «ДНР» проситься в Україну

2 липня 2015, 12:11
1
0
Сподобалось?
0

Головний терорист «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що його «республіка» - частина України. При цьому він навіть послався на закон України «Про особливий порядок місцевого самоврядування…». Про це пишуть «Патріоти України».

Мовляв, самопроголошена «Донецька народна республіка» вводить на своїй території особливий режим самоврядування, передбачений мінськими угодами. Відповідний «указ» терористи оприлюднили на сайті сепаратистів «ДАН». «ДНР на виконання пп. 4 і 11 Комплексу заходів (щодо виконання Мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року – ред.) оголошує, що на її території в межах Конституції і законів Республіки в частині, що не суперечить їм, діє особливий режим самоврядування, деякі умови якого згадані в Законі України «Про особливий порядок місцевого самоврядування…», в п. 11 Комплексу заходів, а також у запропонованому нами проекті поправок до Конституції України», –  заявив Захарченко.

У тексті зазначено, що таке рішення викликане імітацією Києвом процесу мирного врегулювання в Донбасі, у зв’язку з чим Донецьк, заради порятунку Мінських домовленостей самостійно приступає до їх виконання. Комплекс заходів з виконання Мінських домовленостей спрямований на повернення окупованого Донбасу в правове поле України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • vasja
    vasja

    шипито,,,

    2 липня 2015, 12:26
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися