На Донеччині бойовики кілька разів атакували за допомогою бронетехніки
Україна

На Донеччині бойовики кілька разів атакували за допомогою бронетехніки

28 січня 2016, 18:17
0
0
Сподобалось?
0

Минулої доби бойовики «ДНР» на Донецькому напрямку дуже активно намагалися тиснути на позиції українських військових. У районі Пісків терористи застосували пару БТР-80. Бронемашини вийшла у приватний сектор і, маневруючи, задіяли штатне озброєння. У районі «Зеніту» зафіксований стрілецький бій із застосуванням АГС-17 – піхотна група бойовиків намагалася наступати з боку приватного сектора на Спартаку.

Північно-східніше Новоселівки піхотна група терористів за підтримки 82-мм мінометів вийшла на нейтральну смугу і відкрила вогонь по передовим опорним пунктам сил АТО.

Південніше Троїцького і східніше Новгородського бойовики також задіяли бронетехніку. У першому випадку – БТР-80, міняючи позицію, вів вогонь по передових позиціях українських військ зі штатного озброєння, у другому випадку – з боку Залізної Балки в посадку вийшла група здвох  БМП-2 та одного БТР-80, після чого одна з БМП відкрила прицільний вогонь з 30-мм автоматичної гармати по опорному пункту сил АТО, при відході бронегрупи відкрив вогонь БТР. В обох випадках бойовиками також застосовувалися гранатомети АГС-17 і 82-мм міномети.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися