Росіяни перерізали трасу Бахмут-Лисичанськ
Україна

Росіяни перерізали трасу Бахмут-Лисичанськ

25 травня 2022, 11:04
0
-1
Сподобалось?
-1

Російські війська вчора вийшли на трасу Бахмут-Лисичанськ у районі сіл Нагірне та Білогорівка (це друга Білогорівка, село на трасі, на відміну від Білогорівки на березі Сіверського Донця). Траса перекрита.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, який зараз знаходиться у Северодонецьку.

За його словами, противник прагне закріпитись та розширити зону прориву. Якщо противник зможе закріпитись, це буде означати оперативне оточення наших військ у районах Северодонецька та Лисичанська. Оточення буде неповним – але залишиться тільки один другорядний шлях.

Наші війська у Северодонецьку та Лисичанську утримають позиції, усі спроби добових атак на Северодонецьк відбито з великими втратами для російських військ. Наші воїни не збираються здавати Луганщину.

Загроза з тилу не може не викликати занепокоєння, про це треба говорити, щоб показати розуміння обстановки та вжиття заходів.

«Підстав для паніки нема – це війна, і результат залежить від нашої ініціативи та компетентного командування більше, ніж від дій противника. Тому потрібні розсудливі дії, потрібне підсилення. Ми не жертви, у нас є сили та засоби, є воля, і є прагнення перемогти», – написав Бутусов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися