Українські війська під Сніжним знищили 100 російських солдат і 300 поранили — російські ЗМІ
Україна

Українські війська під Сніжним знищили 100 російських солдат і 300 поранили — російські ЗМІ

29 серпня 2014, 12:25
0
0
Сподобалось?
0

Члени Ради при президентові Росії з прав людини Олена Полякова і Сергій Кривенко заявили про загибель більше сотні російських солдатів на сході України. Про це пише російське видання «Газета.Ru» з посиланням повідомляє Reuters.

«Колона російських солдатів була обстріляна ракетами «Град». В результаті загинули більше 100 чоловік. Це сталося в місті Сніжне в Донецькій області», - сказав Кривенко. Він також додав, що близько 300 російських солдатів було поранено.

За словами Полякової, вона має в розпорядженні аналогічні дані.

Інформацію про чисельність убитих і поранених правозахисникам нібито надали поранені військовослужбовці і родичі загиблих солдатів.

Також вчора опозиційний російський канал «Дождь» повідомив про доставку уже п'ятнадцятого борту з пораненими у Санкт-Петербурзьку Військово-медичну академію імені Кірова. Вчора ним привезли 12 поранених російських контрактників. Їх перевозять з лікарень Ростова і Волгограда, оскільки ті переповнені пораненими. Остання партія поранених - військовослужбовці 106-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії, дислокованої в Рязані. 

Тим часом мін'юст Росії оперативно вніс до реєстру некомерційних організацій-іноземних агентів правозахисну організацію «Солдатські матері Санкт-Петербурга» за заявою якого місцевого «православного активіста».

Володимир Путін же досі офіційно відмовляється від своїх солдатів, яких він надіслав в Україну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися