Бойовики пограбували базу російських військових у Сніжному
Україна

Бойовики пограбували базу російських військових у Сніжному

3 жовтня 2014, 11:31
0
0
Сподобалось?
0

Керівництво терористичних організацій «ЛНР» та «ДНР» намагається вирішити проблему забезпечення бойових дій у зимовий період, вимагаючи від російського командування постачання відповідних ресурсів. За нашою інформацією, командири загонів бойовиків «ЛНР» звертаються до керівництва терористів з вимогою забезпечити бійців теплим одягом - наразі ним забезпечено лише не більше 1/3 терористів.

У місті Сніжне місцеві бойовики пограбували перевалочну базу російських військ. Окрім майна та військового спорядження вкрадено кілька одиниць автомобільної техніки, включаючи військовий автомобіль класу «джип», інформує військова рада «Народного фронту».

Російські військовослужбовці на Донбасі все частіше виловлюють незадоволення умовами своєї участі у бойових діях проти українських військ. Зокрема, обурення військовослужбовців РФ викликає той факт, що вони не отримують «бойові» доплати, а лише добові «за відрядження». Разові виплати здійснюються лише при підписанні контракту на території РФ. Умови контракту також не передбачають виплат російським солдатам у разі отримання поранення (тільки у випадку загибелі).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися