У Лучанки, яка влаштувала притулок для тварин у багатоповерхівці, собак і котів вилучали з міліцією
Волинь

У Лучанки, яка влаштувала притулок для тварин у багатоповерхівці, собак і котів вилучали з міліцією

14 грудня 2014, 20:44
0
0
Сподобалось?
0

Зважаючи на чисельні скарги від сусідів власниці імпровізованого притулку для тварин Тамари Бондаревської та згідно з постановою міськрайонного суду, відбулося вилучення домашніх улюбленців з помешкання жінки у квартирі багатоповерхівки на проспекті Грушевського у Луцьку. Вилучення проводилось виконавчою службою та працівниками комунального підприємства «Ласка». А от за безпеку під час виконання непростого завдання взялася міліція.

Про це пише Інформаційне агентство «Волинські новини».

Багатьом мешканцям обласного центру Тамара Бондаревська з проспекту Грушевського відома тим, що у її квартирі проживає понад сотня котів та собак. Неодноразово сусіди любительки тварин скаржились правоохоронцям на дискомфорт та сморід.
Одного разу, «захисниця тварин» натравила на міліціонера пітбуля. Собака з гавкотом кинувся на правоохоронця, одним стрибком поклавши його на землю. Найжахливішим було те, що у той момент, коли пес вчепився зубами працівнику міліції в ногу, господиня накривала тварину власним тілом, аби собаколови не змогли її «приспати» снодійним. Тоді, налякані свідки жахливого інциденту думали, що бідолашний міліціонер залишиться або інвалідом, або втратить ноги. Для того, щоб вгамувати жінку та її пса, довелось вибивати двері та рятувати правоохоронця. Також, зі слів очевидців, агресивна поціновувачка фауни застосовувала проти працівників комунального підприємства газовий балончик.

Тож і цього разу власниця квартири відмовилась добровільно відчиняти двері та передати тварин, тому відбулося примусове проникнення до її помешкання. Пані Тамара навіть після того, як двері були відчинені продовжувала протиправні дії, погрожувала працівникам виконавчої служби розправою та обіцяла вистрибнути з вікна, якщо її тварин вилучать з дому. Працівникам міліції вдалося вгамувати власницю квартири та розпочати переговори, під час яких правоохоронці викликали швидку медичну допомога для пані Тамари.

Під час виконання постанови суду із квартири Тамари Бондаревської вилучили 5 собак і 7 котів. Забрали до притулку й стаффордширського тер'єра на ім'я Федя, від гострих зубів якого під час минулого вилучення й постраждав працівник міліції. Учора, 12 грудня, його та ще одного величезного пса ротвейлера забрали працівники КП «Ласка».

Сусіди, які стали свідками подій та які неодноразово викликали міліцію з проханням забрати тварин у горе-захисниці, зізнаються, що тепер хвилюються за власне здоров'я й навіть життя.

Вони розповіли, що минулого разу, після вилучення тварин, Бондаревська обливала двері до їхніх квартир бензином і намагалась підпалити. Також переймаються і за те, що невгамовна сусідка знову принесе до квартири нових чотирилапих.
Наразі вилучені тваринки перебувають на карантині. Однак попередній візуальний огляд ветеринарами свідчить про те, що тваринам необхідне лікування.
Сама ж пані Тамара каже, що буде робити усе для того, аби забрати улюбленців з притулку. Мовляв, у неї відібрали двох хворих кішок і їх лікуванням займатись ніхто не буде.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися