Волноваха стане містом-партнером для Луцька
Волинь

Волноваха стане містом-партнером для Луцька

10 лютого 2015, 22:49
1
-2
Сподобалось?
-2

Вийшло так, що трагічні події поєднали Волинь і далеке місто Волноваха на Донеччині. У травні минулого року неподалік цього міста сталася перша велика трагедія української армії. Тут підступно розстріляли бійців 51 бригади з Володимира-Волинського. Були серед загиблих і лучани.

І ось тепер Луцьк і Волноваха стануть містами-партнерами. Попередні перемовини зі своїм колегою з Донеччини провів Луцький міський голова Микола Романюк. Нині готуються документи для підписання угоди.

 «Цим кроком ми покажемо приклад усім, що у теперішній ситуації, держава повинна бути єдина», – наголосив Микола Романюк.

Секретар міської ради Сергій Григоренко повідомив, що вже спілкувався з родинами загиблих лучан – ніхто з родичів не заперечує щодо співпраці Волновахи та Луцька. Вони розуміють, що у цьому місті живуть такі ж українці, як і ми.

Як повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради, у рамках угоди планують оздоровлювати дітей з Волновахи у Луцьку.

Готовий долучитися до співпраці й міський голова Кузнецовська, з яким наше місто вже має таку угоду. Документ про співпрацю між Луцьком та Волновахою планують підписати під час чергової сесії міської ради, що відбудеться 25 лютого.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Grey
    Grey

    Спалити цих кацапів, а ні брататися з ними! На них кров наших хлопців, що пролилась на весні. Засипати згарище сіллю, щоб навіть згадки про них не лишилось.

    10 лютого 2015, 23:36
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися