У Ковелі обладнали захистом та відремонтували БТРи для тербатальйону «Волинь»
Волинь

У Ковелі обладнали захистом та відремонтували БТРи для тербатальйону «Волинь»

6 березня 2015, 15:33
0
0
Сподобалось?
0

Міська влада Ковеля та місцеві підприємці уже вкотре допомогли 1-ому батальйону територіальної оборони «Волинь» відремонтувати військову техніку, яка прибула із зони АТО, і встановити захисні решітки. 

Секретар міської ради Михайло Гетьман, який є координатором співпраці з військовими, звернувся до керівників ТОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолія Понікарчука і ТОВ «ВО Ковельсільмаш» Миколи Заікіна з проханням допомогти волинським бійцям. Роботи були виконані у досить стислі терміни, адже часу для довготривалого ремонту техніки немає, зазначають у Ковельській міській раді
Роботи з оснащення двох БТРів були виконані колективами підприємств «Волинь-Кальвіс» та «Ковельсільмаш», які і взяли на себе усі фінансові витрати. Встановлюючи броньований захист, врахували побажання військових, забезпечивши зручність у користуванні, зокрема доступ до люків. 
Крім того, на приватному підприємстві «СТ», яке очолює депутат міської ради Святослав Степанюк, на одному з бронетранспортерів відремонтували двигун та гальмівну систему, замінили частину деталей, виконали ряд профілактичних робіт.
За словами директора ТОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолія Понікарчука, на «оздоблення» БТРа знадобилася майже тонна металу. Враховуючи вартість металевих конструкцій, зварювальні роботи та фарбування, використано близько 28 тисяч гривень.
Президент ТОВ «ВО Ковельсільмаш» Микола Заікін повідомив, що силами їхнього підприємства відремонтовано обидва двигуни на іншому БТРі. Впродовж двох днів тривали зварювальні роботи. На виготовлення захисних решіток використано півтори тонни металу. Загалом вартість робіт та матеріалу обійшлося підприємству у понад 45 тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися