У Луцьку відновив роботу відремонтований центральний басейн
Волинь

У Луцьку відновив роботу відремонтований центральний басейн

16 жовтня 2015, 12:21
0
0
Сподобалось?
0

Протягом літніх місяців у басейні спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву плавання, що на проспекті Грушевського, тривали ремонтно-відновлювальні роботи, щоб ввести заклад у новий сезон.

Про це інформують у комітеті з фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

У першу чергу було проведено частковий капітальний ремонт машинного відділення, яке працювало без заміни понад 44 роки. Отже встановлено два водонагрівачі з чотирьох запланованих, проведено заміну металевих трубопроводів на пластикові, встановлено нові потужніші насоси. Це дозволить зекономити близько 40 відсотків витрат на енергоносії. З метою збереження тепла і економії витрат на опалення, на місце старих вітражів встановлені енергозберігаючі пластикові вікна, що дозволило створити кращий температурний режим приміщень.

Велика робота проведена всередині приміщень басейну. З метою уникнення конденсатних опадів, облаштовано натяжну стелю у малій ванні басейну та в гардеробі. У великій ванні басейну вже почався навчально-тренувальний процес. Проте ремонтні роботи ще тривають. Найближчим часом будуть завершені роботи по ремонту малої ванни, де навчають плаванню маленьких дітей.

Загалом на роботи у центральному басейні Луцька з міського бюджету виділено понад півмільйона гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися