У Луцьку відбулося справжнє дербі між ветеранами «Волині» і «Карпат»
Волинь

У Луцьку відбулося справжнє дербі між ветеранами «Волині» і «Карпат»

13 листопада 2015, 18:24
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у Луцьку на стадіоні «Авангард» відбулося футбольне свято. Йому передувало підписання Меморандуму про співпрацю між Дитячо-юнацькою футбольною школою ФК «Волинь» та Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Відповідно до документа, фонд встановлює стипендії у розмірі 1000 гривень найкращим 20 вихованцям ДЮФШ «Волинь».

Інформація про таку мотивацію очевидно дуже підбадьорила юних луцьких футболістів. Одразу після підписання меморандуму гравці «Волині» з команди 14-річних одразу ж вирішили продемонструвати, що вони також гідні стипендії. У міжнародному матчі з однолітками з брестського «Динамо» юні лучани просто познущалися над суперником і святкували перемогу з рахунком 8:1.

Родзинкою свята став матч ветеранів «Волині» і «Карпат». Капітаном луцького клубу був Віталій Кварцяний. Також протягом матчу за «Волинь» зіграли Сергій Чабан, Василь Кохановський, Олег Федюков, Ярослав Комзюк, Віктор Кульбачинський, Віктор Мацюк, Володимир Гапон, Володимир Дикий, Альберт Шахов, Сергій Бурковський, Андрій Петров, Володимир Лукашук, Іван Польний, Володимир Фігель, Володимир Гащин, Володимир Мозолюк, Геннадій Шухман, Анатолій Поліщук, Сергій Богунов, Олексій Хвесик, Сергій Хвесик, Руслан Нікітін, Віктор Попко, Володимир Антонюк, Тарас Кабанов.

Попри товариський статус гра вийшла досить напруженою. Спершу все складалося досить непогано для лучан. Володимир Дикий вивів господарів вперед, Василь Кохановський подвоїв перевагу.   На початку другого тайму карпатівець Андрій Покладок скоротив перевагу лучан до мінімуму. Потім Володимир Гащин знову збільшив відрив до двох голів, щоправда перед тим колишній штатний пенальтист луцького клубу не реалізував 11-метровий, але реабілітувався з гри.

Кінцівка зустрічі видалась гарячою. Гості також заробили право на пенальті. Сергій Чабан врятував «Волинь» від голу, проте оборонці не завадили Михайлу Луцишину зіграти на добиванні. У підсумку – 3:2 на користь ветеранів ФК «Волинь».

Заради справедливості відзначимо, що гості не мали такої ж довгої лави запасних як господарі поля. За «Карпати» зіграли Богдан Стронцицький, Микола Лапко, Тарас Павліш, Михайло Гурка,Любомир Вовчук, Володимир Різник, Олександр Чижевський, Сергій Танасюк, Михайло Луцишин, Андрій Покладок, Василь Леськів, Геннадій Ліхачов, Євген Михайлів, Юрій Мокрицький.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися