У Луцьку майже за 800 тисяч поремонтують фасад «бім-бома»
Волинь

У Луцьку майже за 800 тисяч поремонтують фасад «бім-бома»

15 січня 2016, 17:17
1
0
Сподобалось?
0

На зняття аварійної плитки та ремонт фасаду будинку на Театральному майдані, на якому встановлений великий електронний годинник (у народі він отримав назву «бім-бом), у міському бюджеті Луцька передбачать 780 тисяч гривень. Про це стало відомо на сесії Луцької міської ради.

Депутат Луцькради від «Народного контролю» Павло Данильчук неодноразово піднімав цю проблему. Річ у тім, що облицювальна плитка вже давно втратила оздоблювальне значення, але уже понад десять років несе реальну загрозу людям, бомбардуючи перехожих.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Владимир Иващенко
    Владимир Иващенко

    У нас сейчас фасады реставрирую более современно. Если то жилая многоэтажка, то тут понятно что утепляют, шпаклюют и красят. А вот старые какие-то архитектурные постройки, сейчас реставрируют более интересно, много где я замечал что кладут даже плитку, зная что плитка сейчас не очень то и дешевая. Я недавно подглядел идею, видел как в центре города клали клинкерную плитку возле заведения, и мне она безумно понравилась, я у строителей уточнил фирму, подобрал немного другой цвет и положил такую же вокруг дома на даче, смотрится безумно красиво и качественно, а по цене дешевле чем в обычных магазинах - https://diceramica.com.ua/klinker/

    5 червня 2021, 20:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися