Озброєні пістолетом розбійники пограбували адміністратора сауни і при затримані вчинили опір поліції
Волинь

Озброєні пістолетом розбійники пограбували адміністратора сауни і при затримані вчинили опір поліції

25 січня 2016, 12:41
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні близько другої ночі у патрульну поліцію Луцька надійшов виклик з вулиці Ковельської, 1. Тут четверо молодих хлопців перебували в сауні, розпивали алкогольні напої, потім відмовились оплачувати за проведений у закладі час і, побивши адміністратора, відібрали у неї мобільний телефон. При цьому жінці погрожували пістолетом.

По гарячих слідах патрульні затримали одного з правопорушників у прилеглих дворах. Його одразу ж упізнала постраждала. Не далеко втекли й друзі затриманого. Командир першої роти з патрульним пішли вгору по вулиці Лесі Українки, і біля Театрального майдану зустріли трьох підозрілих осіб. Саме тут до патрульних приєднались представники «Самооборони Волині», які згодом допомогли при затриманні. Поліцейські попросили чоловіків показати всі речі, які вони мали при собі. Хлопці були вдягнені у спортивні костюми та чорні шапки, саме про такий одяг у нападників повідомила заявниця. При поверхневому огляді в одного з них виявили пістолет, який одразу ж вилучили. При затриманні підозрювані чинили опір.
Спочатку їх доставили на місце пригоди на вул. Ковельську, 1. Потерпіла всіх нападників упізнала.  Потому правопорушників відвезли на освідування в наркодиспансер та в міськвідділ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися