У Луцьку біля садочка знайшли зламаний зброярський сейф з патронами
Волинь

У Луцьку біля садочка знайшли зламаний зброярський сейф з патронами

29 січня 2016, 10:26
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні близько 9 ранку у Луцьку біля огорожі садочка №16 «Сонечко», що між проспектами Перемоги та Грушевського, знайшли зброярський сей з ознаками взлому. На місце знахідки прибули патрульні поліцейські і, після попереднього огляду, виявили всередині залізного ящика набої до автомата Калашникова. Після цього місце знахідки огородили, адже місце людне і попри роботу поліції перехожі не надто оминали небезпечний предмет.

До речі, сейф пролежав тут кілька голин. За цей час поруч пройшло багато людей, і ніхто не поспішав викликати правоохоронців. Натомість люди підсунули його, щоб не заважав ходити.

Як розповіли мешканці будинку, вікна якого виходять на садочок №16, невідомий чоловік вовтузився біля сейфу близько 5 ранку, намагався повантажити його на возик, світив ліхтарем. Але повантажити на "транспортний засіб" залізний шкаф для зброї не вдалося.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ірина
    Ірина

    Мешканці будинку - супермолодці! Замість того, щоб набрати 102 - спостерігали кіно з вікна! Цікаво, а коли до них в помешкання залізе злодій, теж будуть просто дивитись на нього?

    29 січня 2016, 11:04
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися