Патрульні виручили лучанку з дивної п’яної компанії
Волинь

Патрульні виручили лучанку з дивної п’яної компанії

7 березня 2016, 10:25
0
0
Сподобалось?
0

До луцьких патрульних надійшов виклик про те, що в квартирі на вулиці Арцеулова люди схиляють дівчину до незрозумілих діянь. Телефонували громадяни, які проживали поверхом нижче, інформують в Управлінні патрульної поліції Луцька.

Спочатку господар квартири не хотів відчиняти двері правоохоронцям. Врешті, патрульні потрапили всередину. У квартирі був безлад, розкиданий жіночий одяг. З чоловіком, який там проживає, була нетвереза жінка, яка представилась його «майбутньою дружиною».
Ще одну молоду дівчину, яка лежала, мов непритомна, помітили у сусідній кімнаті. Вона також мала явні ознаки сп’яніння, сказала, що хоче додому. Чоловік був проти цього, говорив, що вона спатиме в його квартирі. Інша п’яна жінка теж сказала, що хоче їхати з поліцейськими, на що господар квартири відреагував неадекватно і навіть хотів її вдарити.
Врешті, патрульні допомогли молодій дівчині одягнутись та відвезли її за вказаною адресою додому на вулицю Лесі Українки. Дорогою вона розповіла, що з іншою жінкою працюють разом у лікарняній установі. Того вечора святкували жіночий день та перебрали алкоголю. Дівчина мало що пам’ятала, в тому числі, й про те, що відбувалось у квартирі чоловіка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися