Стали відомі подробиці нападу на нардепа Ігоря Лапіна, встановлені й особи розбійників
Волинь

Стали відомі подробиці нападу на нардепа Ігоря Лапіна, встановлені й особи розбійників

9 червня 2016, 18:38
0
0
Сподобалось?
0

Як стало відомо, події розгорталися на вулиці Арцеулова, де розташований новозбудований житловий комплекс. Ігор Лапін збирався від’їжджати від будинку власним авто, коли група зловмисників кавказької зовнішності вирішила «відпрацювати» його за звичною схемою. Один зі злочинців відволік увагу нардепа, а інший викрав з салону авто портфель з документами. Ігор Лапін вчасно помітив крадіжку і почав переслідувати зловмисника, той викинув сумку. Документи розсипалися. Ігор Лапін зібрав папери і побачив, що зловмисники шукають виїзд з двору. Тоді нардеп своїм авто заблокував єдиний можливий шлях відступу. Тоді, зі слів Ігоря Лапіна, нападники і відкрили вогонь по ньому. Нардеп почав стріляти у відповідь у нижню частину автівки та по колесах з власного нагородного пістолета «Форт 17». Тоді бандити вискочили з дороги на газон і через дитячий майданчик вирвалися із пастки.

«Ніхто внаслідок застосування зброї не постраждав. Ми провели детальний огляд місця події, опитали очевидців. На місці події виявили та вилучили 7 гільз від пістолета народного депутата. Злочин скоєний на нардепа не пов’язаний із його депутатською та військовою діяльністю. Найімовірніше, що злочинці діяли із корисливих мотивів», – повідомив заступник керівника ГУНП у Волинській області Анатолій Петрушин.

Політичну версію нападу Ігор Лапін також відкинув.

Поліція уже встановила осіб, причетних до скоєння розбійного нападу на народного депутата й проводить всі необхідні оперативно-розшукові заходи з метою їх затримання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися